Тетка настрадале Низаме: Крила се код мене са дјететом, одвукао је и почео пуцати по нама

ГС
Foto: Фејсбук

ГРАДАЧАЦ - Нермин Сулејмановић, монструм из Градачца, прво је брутално претукао своју невјенчану супругу Низаму Хећимовић, а затим је хицем у главу убио.

Насилник је себе забављао тако што је то објавио све на Инстаграму.

Низама се у данима прије крила код тетке Зијаде, али ју је убица, нажалост, пронашао и пресудио јој.

Зијада Вуковић Памуковић, тетка убијене Низаме, казала је да је она била код ње седам дана са дјететом прије него што ју је крвник пронашао.

„Седам дана је била код мене, осми дан су издали локацију, осми дан је сазнао гдје се крије“,  рекла је она, преноси Аваз.

Зијада тврди да је само полиција знала мјесто на којем се Низама скривала, па наставила.

„Низама се жалила да има проблема и зато је и побјегла код мене са дјететом од тог насилника“, каже скрхана тетка убијене жене.

Затим је проговорила о крвавом дану када је убицао дошао на врата.

„Када је сазнао да се Низама налзи код нас дошао је на врата. Прво је мени пријетио пиштољем, па је мог сина истјерао напоље. Онда је узео дијете и њу одвукао па почео пуцати по нама. Ранио је мог сина Недима. Ја сам тада позвала полицију која је стигла након 20 минута, иако је наша кућа удаљена само један километар“,  прича видно потресена жена.

Она је додала и да породица посједује документ у којем је Низами одбијена заштита када је пријавила Сулејмановића за насиље, а посљедњи пут је то урадила прије само три дана.

„Да су полиција и судство правовремено реаговали ова страшна трагедија која нас је завила у црно могла се спријечити и Низа би сада уживала поред своје кћерке“, поручила је Зијада Вуковић Памуковић.

Подсјетимо, Сулејмановић је након стравичног убиства своје Низаме, наставио свој крвави поход у којем је однио још два живота, а ранио још три особе, од којих се једној жени боре за живот, преноси Аваз.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана