Теслићанка приликом утовара сијена упала у бунар и утопила се

Небојша Томашевић
Foto: ИЛУСТРАЦИЈА

ТЕСЛИЋ - Марина В. (61) упала је у буанр и у топила се приликом утовара сијена у радна колица којим га је превозила до мјеста складиштења на свом имања у Чечави код Теслића, потврђено је "Гласу Српске".

Незванично сазнајемо да су њој комшије дале сијено које је истоварено у близини поменутог бунара и она га је превозила до имања гдје требало да га ускладишти. Њено тијело у бунару је видио комшија који је  све пријавио полицији.

- Бунар је био покривен даскама и најлоном и несрећна жена је поред њега гурала колица са сијеном које  развозила. Претпостављамо да је возећи колица случајно стала на даске изнад бунара које су пукле па је она пропала. Ипак истрага ће показати  шта било и како је она страдала - рекао је извор близак истрази.

Из Полицијске станице Добој, наводећи иницијале страдале, саопштено је да је Полицијској станици Теслић, јуче око 8.40, пријављено је да је у Чечави приликом прегледа бунара пронађено беживотно тијело непознате женске особе.

-Одмах по пријави су поступили полицијски службеници Полицијске станице Теслић и припадници Територијалне ватрогасне једнице Теслић, који су беживотно тијело извукли из бунара након чега је утврђено да се ради о лицу иницијала М.В. са подручја општине Теслић - наводи се у саопштењу.

Додају да је у присуству љекара мртвозорника Дома здравља Теслић извршен увиђај приликом чега је утврђено да је М.В. највјероватније приликом утовара сијена у радна колица пала у неограђен бунар који се налази у неспоредној близини сјеника, а био је покривен најлоном и даском.

-Од стране љекара мртвозорника извршен је спољашњи преглед беживотног тијела приликом чега се исти изјаснио да се ради о задесној смрти, насталој утапањем без видљивих повреда по тијелу - наводи се у саопштењу.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана