Теслићанин осумњичен за крађу новца прикупљеног за породицу Ливњак

Небојша Томашевић
Теслићанин осумњичен за крађу новца прикупљеног за породицу Ливњак

ТЕСЛИЋ – Теслићанин Елдин Хорић (35) сумњичен је за чак пет крађа, а између осталог и за крађу добротворних прилога за породицу Ливњак из Теслића чији су чланови настрадали у саобраћајној несрећи, потврђено је "Гласу Српске".

Он је ухапшен у ноћи између 18. и 19. септембра када га је полиција затекла током крађе жмигавца са аутомобила.

Полицијска управа Добој саопштила је, наводећи иницијале, да је Полицијска станица Теслић поднијела Окружном јавном тужилаштву Добој извјештај о извршеном кривичном дјелу против Хорића због основа сумње да је извршио једно кривично дјело крађа и четири кривична дјела тешка крађа".

- За пријављено лице постоји основ сумње да је средином септембра, извршило провале у фотографску радњу, угоститељски и трговински објекат, одакле је отуђило новац - саопштено је из Полицијске управе Добој.

Додају да постоји сумња да је Хорић у овом периоду провалио једно просвјетно и културно друштво у Теслићу, одакле је украо новац од добровољних прилога који је био намијењен породици, чији су чланови настрадали у саобраћајној несрећи на подручју општине Теслић средином августа.

У тешкој саобраћајној несрећи средином августа ове године погинуле су Свјетлана Ливњак и њена кћерка Драгана, а након пар дана преминуо је и Свјетланин супруг Зоран. Након тога покренута је акција како би се скупио новац да се помогне овој породици.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана