Теслићани се посвађали па активирали бомбу, има повријеђених

J.Са
Теслићани се посвађали па активирали бомбу, има повријеђених

ДОБОЈ– Теслићанин М. Ј. (20) налази се у болници у Добоју и под полицијским надзором због сумње да је у дворишту суграђанина Ј. С. (25) активирао ручну бомбу, сазнаје "Глас Српске".

Како незванично сазнајемо, осумњичени М. Ј. је дошао у конфликт са Ј. С. у суботу увече, након чега му је дошао испред куће и извадио ручну бомбу.

Извор близак истрази рекао је да је Ј. С. уочио М. Ј. са бомбом, те je изашао из куће и скочио на осумњиченог у намјери да му отме бомбу.

-Он је истрчао, те долази до комешања између  њих двојице, након чега бомба пада на под – рекао је извор близак истрази.

Додао је да су успјели да бомбу одгурну од себе, те је она експлодирала 10 метара од њих, али су ипак задобили мање повреде. 

-М. Ј. је задобио поврену ноге, те је задржан у болници у Добоју, док је Ј. С. пуштен кући – навео је наш извор.

Из Полицијске управе Добој саопштили су да раде на документовању кривичних дјела изазивање опште опасности и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

-Полицијској станици Теслић у суботу око 22 часа пријављено је да је М. Ј. активирало ручну бомбу испред куће оштећеног лица на подручју општине Теслић, приликом чега су наведено лице и лице Ј. С. задобила тјелесне повреде – саопштили су из полиције.

Додали су да је у току рад по наведеном а све је под надзором дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Добој.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана