Тешко повријеђено лице у саобраћајној незгоди код Брода

Срна
Foto: ИЛУСТРАЦИЈА

ДОБОЈ - Лице чији су иницијали Д.П. са подручја општине Брод тешко је повријеђено у саобраћајној незгоди у мјесту Доња Барица, на подручју те општине.

Саобраћајна незгода догодила се јуче у 16.20 када је аутомобил марке "пежо" којим је управљало лице Д.П. слетјело са коловоза. "Повријеђено лице је возилом Службе хитне помоћи Дома здравља Брод превезено у добојску болницу Свети апостол Лука гдје су му констатоване тешке тјелесне повреде", саопштено је из Полицијске управе Добој.

Увиђај су извршили полицијски службеници Полицијске станице Брод. Полицијској станици Добој један јуче је пријављено да је тог дана отуђен бицикл који се налазио необезбјеђен испред једног угоситетљског објекта у Добоју. Према изјави власника, причињена му је материјална штета у износу од око 1.000 КМ и току је рад на расвјетљавању кривичног дјела крађа, наводи се у саопштењу.

У протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Добој евидентирана су три кривична дјела и шест саобраћајних незгода. Није било евидентираног нарушавања јавног реда и мира.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана