Машина откинула раднику руку

Н.Т.
Foto: Илустрација

ПРИЈЕДОР - Радник фабрике за прераду дрвета Душан М. (41) из Приједора тешко је повријеђен у несрећи која се догодила у погону за прераду дрвета, потврђено је "Гласу Српске".

Из Полицијске управе Приједор, наводећи иницијале, саопштено је да се несрећа десила јуче око 14.45 часова, а повријеђени је превезен на Универзитетско-клинички центар Републике Српске у Бања Луци.

Према незваничним информацијама раднику је машина откинула руку.

Из Универзитетско клиничког центра Републике Српске саопштили су да је пацијент Д.М. за сада стабилног здравственг стања.

- Пацијент је примљен јуче 9. јула с ампутацијском повредом десног рамена која је хируршки збринута. Нјегово лијечење и праћење наставља се на Клиници за ортопедију и трауматологију - саопштено је из УКЦ РС.

Из Полицијске управе Приједор, наводећи иницијале, саопштили су да је обављен увиђај уз присуство инспектора рада

" Утврђено да је радник фирме, лице Д.М. из Приједора, на машини за мрвљење дрвне масе-дробилица задобио тешке тјелесне повреде - наводи се у саопштењу.

Додаје се да полицијски службеници Полицијске управе Приједор предузимају све потребне мјере и радње на утврђивању околности пријаве и задобијања повреда.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана