Тешка саобраћајна несрећа код Приједора: Погинуо возач, повријеђени сапутници (ВИДЕО)

Н. Т.
Тешка саобраћајна несрећа код Приједора: Погинуо возач, повријеђени сапутници (ВИДЕО)

ПРИЈЕДОР - Возач А.Ш. из Приједора је погинуо, а путници у возилу М.Е., В.Ђ. и Н.К., повријеђени су када је аутомобил у којем су били, слетио с пута у мјесту Доња Драготиња.

Како је саопштено из Полицијске управе Приједор несрећа се десила ноћас пола часа иза поноћи на релацији Приједор-Нови Град.

Због тежине задобијених повреда М.Е. и В.Ђ. превезени су на Универзитетски клинички центар Републике Српске у Бањалуци, док је повријеђени Н.К. смјештен у болницу “Др Младен Стојановић” у Приједору.

Приликом слијетања дошло је до контакта возила са стубом жељезничке високонапонске мреже, због чега је осим обуставе саобраћаја на магистралном путу, привремено био обустављен и жељезнички саобраћај - наведено је у саопштењу ПУ Приједор.

Додали су да је увиђајем на лицу мјеста којим је руководио тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор.

Полицијска управа Приједор апелује на све учеснике у саобраћају да поштују саобраћајна правила и прописе, а посебан апел упућује се возачима да приликом учествовања у саобраћају поштују ограничења брзине кретања и да не управљају возилом под дејством алкохола, лијекова или других психоактивних супстанци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана