Тешка саобраћајка у мјесту Кнешпоље, једна особа погинула

ГС
Foto: Јабука.тв

ШИРОКИ БРИЈЕГ - Једна особа погинула је данас у саобраћајној несрећи у мјесту Кнешпоље код Широког Бријега, потврђено је из Тужилаштва Западнохерцеговачког кантона.

Остали учесници у саобраћајној несрећи која се десила око 13.00 часова и у којој су учествовала два возила, превезени су у болницу, речено је из овог тужилаштва.

У саобраћајној несрећи учествовала су два лична аутомобила марке “мерцедес” и “пасат”.

Возилом “мерцедес” управљао је М.Л. (1999.) из Посушја, док су се у истом возилу налазила његова два брата И.Л. (1996.) и М.Л. (2001.) као супутници.

Возилом “пасат” управљао је М.П. (1959.) из Мостара, а као супутник у истом возилу се налазио С.Л. (2011.) из Мостара.

Четири особе су задобиле тјелесне повреде за сада неутврђеног степена, док је И.Л. од задобијених повреда преминуо. Увиђај је извршен по налогу дежурног тужиоца Борислава Чуљка.

Над тијелом преминулог извршиће се обдукција, те ће се наложити сва потребна вјештачења како би се утврдио точан узрок настанка саобраћајне несреће, потврдила је виша стручна сарадница и службеница за односе с јавношћу Жупанијског тужилаштва ЖЗХ у Широком Бријегу Петруњела Матијевић. 

Након извршеног увиђаја, на наведеној дионици саобраћај се обавља једном траком. Припадници ПУ Широки Бријег и даље су на мјесту несреће и регулишу саобраћај, преноси Јабука.тв.
 

 
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана