Тешка несрећа код Добоја: Мотоциклиста из Србије погинуо у судару са трактором

ГС
Foto: Илустрација

ДОБОЈ - Држављанин Србије М.Н., подлегао је повредама које је задобио када се мотоциклом сударио са трактором за чијим воланом је био Добојлија М.В. који је лакше повријеђен.

Несрећа се десила јуче на магистралном путу М1-105, у мјесту Трњани у Добоју, око 9.45 часова, а тешко је повријеђен и С.Н. такође држављанин Србије који је био сапутник на мотору.

"М.Н. је управљао мотоциколом BМW, са којим се на мотоциклу превозило и лице С.Н. такође држављанин Републике Србије.У овој саобраћајној незгоди тешке тјелесне повреде задобио је возач мотоцикла усљед којих је преминуо у Универзитетско-клиничком центру Републике Српске у Бањалуци. Путник на мотоциклу лице иницијала С.Н. задобило је тешке тјелесне повреде и задржано је на лијечењу у болници 'Свети апостол Лука' у Добоју, док је возач трактора задобио лаке тјелесне повреде", наводе из ПУ Добој.

Увиђај су извршили полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Добој. О свему наведеном обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој, преносе Независне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана