Свијећа изазвала пожар у стану, власница бацила ствари кроз прозор па запалила „голф”

Срна
Foto: Илустрација

ДОБОЈ - Пламен свијеће изазвао је пожар у стану у Улици Цара Душана у Добоју, а власница А. Н. (75) је приликом гашења пламена дио ствари избацила кроз прозор и оштетила возило “голф” кoје се налазило на паркингу, саопштено је из Полицијске управе Добој.

Из полиције наводе да је пожар пријављен јуче у 9.40 часова, а према ријечима власнице, пожар је изазвала свијећа чији је пламен захватио кревет након чега је она дио кревета избацила кроз прозор и том приликом оштетила поменуто возило, а које је у власништву М. Б.

- Пожар су локализовали припадници Територијалне ватрогасно-спасилачке јединице Добој – навели су из полиције.

Горјели ауто и камион

Полицијској станици Добој један синоћ је пријављено да је у мјесту Буковачке Чивчије дошло до пожара на путничком аутомобилу марке “рено” у власништву лица чији су иницијали А.И. са подручја овог града, који је у потпуности изгорио.

Из полиције кажу да се лице мјеста обезбјеђивало до јутарњих часова, када ће бити извршен увиђај.

Полицијској станици Модрича синоћ је пријављено да је дошло до запаљења теретног возила марке “волво” без регистарских ознака, у власништву лица чији су иницијали Ј.Б. са подручја општине Вукосавље, које се налазило паркирано у дворишту породичне куће.

Након полицијског увиђаја утврђено је да је узрок пожара људски фактор. У току је рад на расвјетљавању кривичног дјела изазивање опште опасности.

У саопштењу се наводи и да је полиција у Добоју ухасила возача из тог града чији су иницијали В.Д. код кога је утврђено присуство 4,12 промила алкохола у организму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана