Одбио да помјери „ауди“ са пјешачког, па се потукао с полицијом

Небојша Томашевић
Foto: Илустрација

КНЕЖЕВО – Кнежевљанин Д.Л. осумњичен је да је паркирао аутомобил на пјешчки прелаз, а када је стигла полицијска патрола он је одбио да помјери аутомобил, те је полицајцима пружио отпор током чега је повријеђен па је завршио у болници, потврђено је "Гласу Српске".

Како је саопштено из Полицијске управе Бањалука све се десило јуче,а  Д.Л,. на терет стављају кривично дјело спречавање службеног лица у вршењу службене радње.

- Полицијски службеници су на пјешачком прелазу уочили паркирано возило „аudi“ у којем се налазило  лице Д.Л. које је одбило да уклони возило са пјешачког прелаза, да се одвгрне испитивању на присуство алкохола у организму, те да полицијским службеницима на увид покаже лична докуметана и изађе из возила. Лице је пружило пасивни, а потом и активни отпор полицијским службеницима приликом лишења слободе- стоји у саопштењу.

Додаје се да су том приликом повријеђени полицијски службеници, као и наведено лице, којем је љекарска помоћ указана на Универзитетском – клиничком центру Републике Српске.

О свему наведеном обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана