Швеђанин ударио мотоциклисту у Приједору па побјегао

Н. Томашевић
Швеђанин ударио мотоциклисту у Приједору па побјегао

ПРИЈЕДОР – Полиција је привела држављанина Шведске Д.Б. који је побјегао са лица мјеста након што је изазвао саобраћајну несрећу у којој је лакше повријеђен мотоциклиста Д.К. из Приједора.

Из Полицијске управе Приједор саопштено је да се несрећа десила јуче око 18.20 часова у улици Славка Родића у Приједору.

- Полицији је пријављено да се догодила незгода у којој је повријеђен мотоциклиста, док се непознати возач који је проузроковао незгоду удаљио с лица мјеста. Полицијски службеници ПС Козарска Дубица идентификовали одбјеглог возача и утврдили да се ради о држављанину Шведске Д.Б. који је ”мерцедесом” изазвао незгоду у којој је повреде задобио возач "кавасакија“ Д.К.-саопштено је из полиције.

Појашњавају да је истог дана Д.Б. приведен око 23.30 часова, а  о свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор.

- Тужилаштву ће  након комплетирања предмета против Д.Б. бити достављен извјештај за почињено кривично дјело непружање помоћи лицу повријеђеном у саобраћајној незгоди-наводе у полицији.

Н.Т.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана