Сват пуцао из гасног пиштоља, уручен му прекршајни налог

Срна
Foto: Илустрација

БИЈЕЉИНА - Полиција је данас идентификовала и пронашла лице из М.М, које је у овом мјесту у колони сватова испалило четири метка из гасног пиштоља, саопштено је из Полицијске управе Бијељина.

Лице М.М. из пиштоља је пуцало у понедјељак, 29. јула, те му је уручен прекршајни налог према Закону о оружју и муницији.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини који је наредио да лице буде прекршајно санкционисано.

Учесници колоне од тридесетак возила која се у понедјељак, 29. јула, кретала из правца федералне општине Теочак, цијелим путем кроз Републику Српску вријеђали су грађане српске националности, при чему су користили ратне заставе такозване Армије БиХ, а испаљивани су хици из гасних пиштоља у центру Јање.

Из Удружења ветерана "Гарда Пантери" раније су изјавили да је овај инцидент изазвао забринутост код српског становништва, те да очекују да се огласе градоначелник Бијељине Љубиша Петровић, као и Савјет мјесне заједнице Јања и Борачка организација Бијељина. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана