Суспендована полицајка коју доводе у везу са троструким убицом

ГС
Суспендована полицајка коју доводе у везу са троструким убицом

ГРАДАЧАЦ - Директор Управе полиције Министарства унутрашњих послова (МУП) Тузланског кантона Џевад Корман донио је одлуку о суспензији полицајке из Градачца Џенане Селимовић, која је претходних дана спомињана у медијима као особа која је наводно троструком убици из Градачца одала локацију гдје се крила његова невјенчана супруга Низама Хећимовић.

Како је за Фактор потврдио Корман, полицајка Селимовић удаљује се привремено из службе до окончања дисциплинског поступка, који је против ње покренут.

Такође је нагласио да се суспензија полицајке Селимовић не односи на случај троструког убиства у Градачцу, који је предмет кривичне истраге.

-Против ње је покренут интерни поступак због ранијих контаката са особама из криминалног миљеа -  казао нам је Корман.

Полицајка није открила локацију Низаме,

али је била повезана са троструким убицом

Раније је адвокат полицајке Бакир Хећимовић казао медијима како "Џенана није имала никакав контакт с особом која је починила ова тешка кривична дјела, нити је имала било каква сазнања о томе гдје се налазила особа страдала у овом догађају".

- Истражни органи Тузланског кантона у сарадњи с тужилаштвом проводе истрагу против Џенане, али знамо да нема никаквих индиција да је она имала било какву везу с убицом. Полицијска је службеница у Градачцу, мјесто је мало и свако сваког зна па се тако зна и да је она узорна службеница против које никад досад није поведен дисциплински поступак. Тврдимо да она није никоме дала никакве информације о жртви, нити је, уосталом, она била распоређена на радно мјесто гдје би располагала таквим подацима -  рекао је адвокат Хећимовић.

Низаму Хећимовић у петак је брутално претукао па убио невјенчани супруг Нермин Сулејмановић, а све то преносио је уживо на друштвеној мрежи Инстаграм.

Потом је убио још двије и ранио три особе. На крају је извршио самоубиство.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана