Сукоб у мигрантском кампу Блажуј: Избодена три Авганистанца, ухапшени Пакистанци

ГС
Сукоб у мигрантском кампу Блажуј: Избодена три Авганистанца, ухапшени Пакистанци

САРАЈЕВО - У тучи која је јуче избила у у кругу прихватног кампа за мигранте Блажуј повријеђeна су тројица држављана Авганистана, А.S. (19) Sh.S. (18) и Sh.А.Y. (20).

Сарајевска полиција саопштила је да је јуче у 14.45 часова обавијештена да је кампу који се налази у улици Каменолом у сарајевској општина Илиџа дошло до тучњаве више особа те да су том приликом повријеђене три осове, и то највјероватније ножем.

Љекарска помоћ им је указана у Клиници ургентне медницине Клиничког центра Универзитета у Сарајеву, гдје су код А.S. и Sh.А.Y. констатоване лаке тјелесне повреде, а Sh.S. је задржан у Клиници ургентне медицине.

Полиција је истог дана у 20 часова ухапсила пет Пакистанаца и то I.Z. (42), М.N.  (25), B.Y. (22), Sh.М. (20) и М.Н. (20) који су осумњичени за насилничко понашање.

О догађају је обавијештен тужилац Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево, а ухапшене особе су предате у просторије Јединице за обезбјеђење објеката и задржавање особа лишених слободе МУП-а Кантона Сарајево. Полицијски службеници настављају рад на документовању наведеног кривичног дјела.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана