Судар код Широког Бријега: 1 особа погинула, 4 повријеђене

ГС
Судар код Широког Бријега: 1 особа погинула, 4 повријеђене

ШИРОКИ БРИЈЕГ - Једна особа је погинула, а четири су повријеђене у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила на магистралном путу између Широког Бријега и Посушја у мјесту Подвранић, потврђено је за Кликс.

Како нам им је речено у Тужилаштву ЗХК несрећа се догодила око 13 часова кад су се сударили аутомобили „тојота Rav 4“ и „aуди Q3“.

-У директном судару смртно је страдао возач аутомобила„aуди Q3“. Ради се о 82-годишњем С.Ш. из Ракитна с мјестом пребивалишта у Ширком Бријегу. С њим је у возилу била једна женска особа која је задобила тјелесне повреде те је возилом Хитне медицинске помоћи одмах превезена у СКБ Мостар - кажу у Тужилаштву.

У другом возилу, како наводе биле су три особе и све су задобиле тјелесне повреде те су превезене у мостарску болницу како би им била указана медицинска помоћ и установљен степен повреда.

Полицијски службеници ПУ Широки Бријег су урадили увиђај током којег је саобраћај на овој дионици био у потпуности обустављен, те преусмјерен на алтернативне правце.

У циљу расвјетљавања овог случаја надлежни тужилац је наложио обдукција тијела и изузимање свих налаза за потребна вјештачења, након чега ће бити познато више детаља о несрећи која се догодила.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана