Суд одлучио о притвору осумњичених за убиство Кулишића

Н. Томашевић
Суд одлучио о притвору осумњичених за убиство Кулишића

ДОБОЈ - Андреји Кајганић и Дражену Лазаревићу, који су осумњичени за убиство Саше Кулишића из Добоја, Окружни суд у овом граду продужио је притвор за још два мјесеца.

Према рјешењу суда, они иза решетака остају до 29. априла или нове одлуке суда.

- Мјера продужења притвора донесена на приједлог Окружног јавног тужилаштва, а након саслушања осумњичених. Даље активности на предмету у овој фази поступка зависе од приједлога и истраге коју води Окружно јавно тужилаштво Добој - навели су у добојском суду.

Кајганићева и Лазаревић осумњичени су да су по претходном договору, усмртили Кулишића којег су претходно омамили лијековима 29. јануара. У злочину је учествовала Кулишићева малољетна кћерка по налогу мајке Андрее која му је у лимунаду сипала таблете "треана" како би га омамила. Он је од тога заспао, а малољетница је оставила отворена врата куће у коју су ушли Андреа и Лазаревић који га је ударио песницом и онесвијестио. Њих двоје су затим жртву изнијели и стрпали у гепек те одвезли у шуму у излетиште Преслица код Добоја гдје га Андреа ножем три пута убола у груди и стомак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана