Стравична несрећа у Добоју, погинуле двије особе

Небојша Томашевић
Стравична несрећа у Добоју, погинуле двије особе

ДОБОЈ – Возач "пасата" Т.Ј. (59) и путник из тог возила З.П. (63) преминули су након судара аутомобила са камионом "волво" с приколицом којим је управљао А.С. из Калесије, ФБиХ.

Како је саопштено из Полицијске управе Добој несрећа се десила јутрос око 6.45 часова на путу Добој-Модрича, у мјесту Костајница. Незванично сазнајемо, у несрећи је тешко повријеђен В.Ј, син страдалог возача "пасата".

-  У овој саобраћајној незгоди тешке тјелесне повреде задобила су Т.Ј. возач путничког аутомобила марке „пасат” и лице  З.П. путник у наведеном возилу усљед којих су преминули у болници „Свети апостол Лука“ у Добоју. Сувозач из возила  В.Ј. задобило је тешке тјелесне повреде и задржан је на лијечењу у болници „Свети апостол Лука“ у Добоју - наведено је у саопштењу полиције.

Додали су да су увиђај на лицу мјеста обавили полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Добој. О свему наведеном обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој.

Појаснили су да је А.С. из Калесије управљао скупом возила од чега вучно возило “волво” и прикључно возило марке „Schmitz”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана