Стравичан судар код Хаџића: Младић из ''голфа'' у тешком стању, ухапшен возач ''мерцедеса''

Аваз/Кликс
Foto: Аваз

ХАЏИЋИ- Једна особа тешко је повријеђена у саобраћајној незгоди која се десила на магистралном путу М-17 код Хаџића, када су се сударили ''голф'' и ''мерцедес''.

Повреде опасне по живот задобио је возач ''голфа'' А. М. којем је након удара у банкину смрскана нога, преноси ''Аваз''.

Том приликом дошло је до судара аутомобила ''мерцедес'', којим је управљао возач А. Т. (19), настањен у Хаџићима и возила ''голф'' којим је управљао А. М. (28), рођен у Храсници, настањен у Сарајеву.

Усљед судара дошло је до скретања у лијеву страну ван коловоза ''голфа'' који потом удара у металну заштитну ограду.

Тешке тјелесне повреде опасне по живот задобио је возач А. М., а љекарска помоћ му је указана у УКЦ у Сарајеву, гдје је на Клиници за ортопедију и трауматологију задржан на даљем лијечењу.

Увиђај на лицу мјеста догађаја обавили су дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево, полицијски службеници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево и овлаштени судски вјештаци саобраћајне и машинске струке.

- Због постојања основа сумње да је починио кривично дјело из члана 336. став 3. (Тешка кривична дјела против сигурности јавног промета), а у вези са чланом 332. став 3. (Угрожавање јавног промета) КЗ Ф БиХ, возач А.Т. је лишен слободе и предат у просторије Јединице за осигурање објеката и задржавање особа лишених слободе МУП-а Кантона Сарајево- саопштено је из МУП-а КС.

Саобраћајна незгода се догодила у мјесту Дуповци, а полицији је пријављена синоћ у 21.13 часова, потврђено је за портал "Кликс" у Оперативном центру МУП-а Кантона Сарајево.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана