Стравичан случај у Тузли: Пакистанци завезали Непалца за дрво па се сексуално иживљавали

гс
Foto: Илустрација

ТУЗЛА - Концем септембра у Тузли се догодио стравичан случај у којем су тројица Пакистанаца завезали за дрво двојицу Непалаца, а над једним од њих су се и сексуално иживљавали.

Осумњичени су ухапшени те су завршили у једномјесечном притвору. Општински суд у Тузли одредио је једномјесечни притвор за држављане Пакистана, односно 30-годишњег Мухаммеда Афзала, његовог вршњака Салмана Алија и 27-годишњег Хасана Ријаза, због сумње да су починили кривична дјела преваре, насилног лишавања слободе и принуде на сполни однос.

Како је наведено из Тужилаштва Тузланског кантона, они су осумњичени да су 27. септембра на локалитету Босанске Пољане у Тузли двојицу држављана Непала одвели у шуму, од којих су претходно узели новац како би их пребацили у земље Европске уније. Међутим, према појашњењу из тужилаштва, умјесто да их воде у Европску унију, тројица Пакистанаца су Непалце везали за дрво, а потом сва тројица с једним од њих су имали и сполне односе.

Из Кантоналног тужилаштва у Тузли наводе да су Пакистанци од Непалаца дужи временски период узимали новац под обећањем да ће их превести у неку од земаља Европске уније, а према процјени ријеч је о укупном износу од пет и по хиљада еура. Прије хапшења и одређивања притвора осумњиченима, на мјесту догађаја припадници Криминалистичке полиције Министарства унутрашњих послова ТК обавили су увиђај на мјесту догађаја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана