Стравичан случај у Какњу: Мушкарац спржио дјечака по ногама и леђима, мајка оправдава ванбрачног супруга

ГС
Foto: ilustracija

Стравичан случај догодио се 13. марта у Какњу када је очух дјечака, под још неразјашњеним околностима, спржио по ногама и стражњици.

Како се сазнаје потрал Аваза, мајка дјечака живјела је са Аднаном А. у ванбрачној заједници, а кобне вечери дошло је до свађе након чега је она отишла свекрви у Зеницу, а двоје дјеце оставила у кући.

У вечерњим часовима тражила је и асистенцију полиције како би отишла по дјецу, што је и учињено. По доласку у Зеници хтјела је пресвући двогодишњег дјечака, када је уочила опекотине по стражњици и ногама.

О овом случају упозната је и полиција, а сазнајемо и то како је очух казао да то није учинио намјерно него да се дијете унередило након чега га је хтио окупати, међутим вода је била врућа.

Сазнајемо и то како је мајка дјетета казала како вјерује Аднану А. да то није учинио намјерно, међутим, он је испитан у својству осумњиченог за кривично дјело запуштање или злостављање дјетета.

Дјечак смјештен на Одјел дјечије хирургије

- Након што је полиција у Зеници обавијештена од стране Службе хитне медицинске помоћи да је довезено дијете са опектинама, те након што су прикупљене информације од мајке, полиција у Какњу пронашла је лице, испитала га у својству осумњиченог на околности како је дијете задобило опектине.

Подузете су и друге мјере и радње на документовању кривичног дјела, обављени разговори са другим лицима, а након комплетирања доказа и обавјештења те документовања кривичног дјела Тужилаштву ЗДК бит ће достављен извјештај против А.А. због постојања основане сумње да је починио кривично дјело запостављање дјетета или малољетника - казала је Алдина Алић за "Аваз".

Дјечак је због задобијених повреда смјештен на Одјел дјечије хирургије, гдје је и задржан на даљем лијечењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана