Страва код Добоја: Брата полио бензином и запалио

Г.С.
Foto: Илустрација

ГРАЧАНИЦА - Стравичан злочин се десио у мјесту Лукавица Ријека када је мушкарац прије 15 дана запалио свог брата, а увиђај су обавили припадници Полицијске управе Грачаница.

Запаљени мушкарац је прије три дана преминуо у болници у Тузли, гдје је био хоспитализован.

Наређена је обдукција тијела како би се утврдило да ли је преминуо од посљедица запаљења до којег је дошло након што га је брат полио бензином.

Они су били у кући када су се сукобили, да би потом један од њих отишао по канту бензина којим је полио брата. Све је то гледала њихова мајка.

Чак су и комшије притекле у помоћ и гасиле ватру, како се не би проширила на цијели објект. Несрећног запаљеног мушкарца изнијели су напоље, гдје су покушавали угасити ватру.

Из Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона је речено да се овај случај десио прије мјесец дана те да је Тужилаштво ТК наредило обдукцију тијела настрадалог мушкарца.

Његов брат налази се у притвору и сумњичи се за покушај убиства док обдукција не буде урађена, односно док се не утврди јесу ли повреде које је нанио брату запаљењем узроковале смрт. Резултати обдукције требали би бити познати данас.

- Устао је и рекао: „Сад ћу све запалити, и тебе и кућу.“ Отишао је по канистер, полио брата и запалио га - стоји у извјештају полиције.

Нажалост, ово није прва трагедија која је задесила ову породицу. Наиме, раније је један брат погинуо у минском пољу, други у аутомобилској несрећи, а отац им је настрадао у рату, преноси Аваз.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана