Стари полицијски знанац ухапшен јер је пријетио инспектору пред породицом

Јасмина Салопек
Стари полицијски знанац ухапшен јер је пријетио инспектору пред породицом

ДОБОЈ - Александар Васиљевић из Добоја ухапшен је због сумње да је на улици пријетио инспектору Полицијске управе Добој, потврђено је "Гласу Српске".

Васиљевић је, сазнајемо, инспектору пријетио у сриједу када га је срео у граду док је био са породицом.

-Псовао је и пријетио полицајцу да ће га поломти, а пријетње су повезане са послом који обавља полицијски службеник - казао је наш саговорник.

Из Полицијске управе Добој саопштили су, уз навођење иницијала, да је Васиљевић ухапшен у четвртак у јутарњим часовима .

- Службеници Јединице жандармерије Полицијске управе Добојлишили су слободе лице иницијала А. В. из Добоја, због сумње да је извршио кривично дјело угрожавање сигурности на штету једног полицијског службеника Полицијске управе Добој - саопштено је из полиције.

Додају да је над њим извршена криминалистичка обрада и данас је уз извјештај о кривичном дјелу предат у Окружног тужилаштва Добој.

Васиљевић је јавности најпознатији  то томе што је осуђен на седам мјесеци затвора јер је са бившом дјевојком Сашком Ковачевић познатијом као "Фатална Сашка" уцјењивао фратра, а казну је скоро цијелу провео у притвору. Њих двоје су тада са Милом Јоксимовићем је од фратра из Дервенте покушали да извуку 250.000 КМ, пријетећи му да ће у супротном објавити снимке његовог сексуалног односа са извјесном Даниром.

Васиљевић  је хапшен и због пријетњи да ће запалити полицијски аутомобил и покушаја да удари полицајца.

Више пута су њему и партнерки Адријани Петровић запаљени скупоцјени аутомобили. Почетком године када је полиција поступала по пријави пожара на возилу  који користи његова партенрка, Васиљевић је упућивао пријетеће ријечи полицијским службеницима, те је покушао физички да насрне на њих па је ухапшен.

Васиљевић и Петорвићева су у новембру прошле године хапшени у акцији "Смола" када је пронађено 910 грама хашиша.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана