Старац слетио у рибњак у Бардачи и утопио се

Небојша Томашевић
Старац слетио у рибњак у Бардачи и утопио се

СРБАЦ - Марко Бабић (79) погинуо је када је возећи "рено клио" слетио у мањи рибњак у Бардачи, потврђено је "Гласу Српске".

Како је саопштено из Полицијске управе Градишка, наводећи иницијале, несерећа се десила јуче око 17.20 часова. Како сазнајемо старац је возилом слетио у воду и како сазнајемо утопио се. Рибњак се налази у близини пута.

- Упао је у мањи рибањак који се налази поред пута и возило је дјеломично потонуло. Страдали није успио да изађе па се утопио. На лицу мјеста је био мртвозорник из Дома здравља Србац који је констатовао смрт. Били су и ватрогасци који су помогли у извлачењу страдалог-рекао је наш извор.

Истог дана око два часа раније тешко је повријеђен малољетни М.М. (14) када је пао с мотоцикла "сенка".

У полицији су казали да се несрећа десила на локалном путу у мјесту Бајинци. Истакли су да је тинејџер превезен  у Универзитетско клинички центар Републике Српске на даље збрињавање.

- О  незгодама је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, а увиђаје на лицу мјеста извршили су  полицијски службеници Полицијске станице Србац-рекли су у ПУ Градишка.

Истог дана у вечерњим часовима десила се тешка несрећа у којој је повриојеђен мотоциклиста на путу Бијељина-Зворник у мјесту Којчиновац.

Из Полицијске управе Бијељина саопштили су да је до несреће дошло око 20 часова и да су се сударили трактор "ИМТ" с приколицом за чији воланом је био М.М. и мотоцикл "јамаха" који је возио М.С. и који је тешко повријеђен.

- Повређено лице је превезено  Медицински центар у Бијељини гдје задржано. На лице мјеста изашао је и дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина који је руководио увиђајем-саопштила је полиција.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана