Стабилног здравственог стања повријеђени возачи

Срна
Стабилног здравственог стања повријеђени возачи

БАЊАЛУКА - Двојица возача, који су повријеђени у саобраћајним незгодама на подручју Козарске Дубице, стабилног су здравственог стања, речено је Срни у Универзитетском клиничком центру /УКЦ/ Републике Српске.

Лице Д.В. хоспитализовано је у Служби за максилофацијалну хирургију, а дијагностичка обрада је у току, док је лице Д.М. примљено у дневну болницу Ургентног центра са преломима ребара и грудне кости, те остаје на даљем праћењу.

Из Полицијске управе Приједор раније је саопштено да је на локалном путу Кнежица-Бачвани у мјесту Доња Слабиња синоћ у 18.45 часова са коловоза слетио Д.В. управљајући "реноом".

На магистралном путу Драксенић-Врбашка у мјесту Демировац у 21.23 часа са коловоза је слетио Д.М. управљајући "пасатом".

Из УКЦ-а Срни је речено да је на Клинику за ортопедију и трауматологију примљено лице чији су иницијали С.Б. са повредама скочног зглоба и рамена, које је повријеђено јуче у саобраћајној незгоди код Челинца.

"Пацијент је стабилног здравственог стања и дијагностички је обрађен", навели су из УКЦ-а.

Лице С.Б. повријеђено је јуче у саобраћајној несрећи у челиначком мјесту Јошавка, у којој је учествовало и теретно возило, саопштено је данас из бањалучке Полицијске управе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана