Стабилно здравствено стање супружника и дјеце повријеђених у несрећи

Н.Т.
Стабилно здравствено стање супружника и дјеце повријеђених у несрећи

МРКОЊИЋ ГРАД - Супружници Маринко (34) и Сања (31) Комленић те њихово двоје дјеце који су повријеђени у несрећи у мјесту Брдо код Мркоњич Града, су тренутно стабилног стања и биће пуштени на кућно лијчење.

Ово је речено у Универзитетско клиничком центру Републике Српске, наводећи њихове иницијале.

-  Пацијенти М. К. (34) и С.К. (31) примљени су Ургентни центар 13. марта и хоспитализовани у Клиници за ортопедију и трауматологију. Након клиничког прегледа утврђено је да  С.К. има повреду једног ребра и вратног пршљена док су код М.К.  утврђене лакше тјелесне повреде. Пацијенти су хоспитализовани један дан због опсервације, те ће  бити отпуштени у стабилном стању уз терапијске препоруке.

Из исте саобраћајне незгоде, у пријемну амбуланту Клинике за дјечију хирургију примљени су пацијенти Д.К. (4) и М.К. (7) који су збринути, прегледани и дијагностички обрађени . Пацијенти Д.К. и М.К. су стабилног здравтсвеног стања пуштени на кућно лијечење уз препоруке љекара -саопштено је из УКЦ РС.

Ова несрећа се десила јуче око 16.20 часова када је "голф" у коме су били супружници Комленић и њихова дјеца слетио с пута , у мјесту Брдо недалеко од тунела код језера Балкана.

Малољетница Д. К. (17) која је повријеђена у суботу у несрећи у Доњој Марићкој код Новог Града је такође тренутно стабилног здрвственог стања.

- Пацијентица довезена у политрауматизованом стању, те збринута у складу са медицинским протоколима. С обзиром да јој је здравствено стање стабилизовано је хоспитализовна у Клинику за неурохирургију. Она је у Ургентниц ентар примљена 12. марта 2022. године у 22:40 часова - рекли цу у УКЦ РС.

Несрећ у којој је повријеђен малољетница Д. К. Десила се у суботу око 20 часова када је "голф" који је возио Н.К. из тог града слетио са локалног пута у Доњој Марићкој.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана