Стабилно здравствено стање повријеђених у саобраћајној незгоди у Сарачици

ГС
Стабилно здравствено стање повријеђених у саобраћајној незгоди у Сарачици

БАЊАЛУКА- Здравстевено стање повријеђених у саобраћајној незгоди у бањалучком насељу Сарачица је стабилно и нико није животно угрожен, кажу у Универзитетско клиничком центру Републике Српске.

- Пацијенти Д. Ц. (27), Ђ. К. (21) и М.Ц. (22) су уз терапијске препоруке пуштени на кућно лијечење. Пацијентица Љ.Ц. (14) је хоспитализована у Клиничко дјечију хирургију. Стабилног је здравстевнењог стање и остаје на клиници до даљњег - рекла је Наташа Штркић, сарадник за информисање УКЦ-а Републике Српске.

У саобраћајној незгоди, која се догодила синоћ око 20.30 повријеђена су четири лица, међу којима двоје малољетника који су били пјешаци.

Извршен је увиђај на лицу мјеста, преноси РТРС.

- У саобраћајној незгоди четири лица су задобила тјелесне повреде, међу којима су и два малољетна лица, пјешаци. Повријеђеним лицима је указана љекарска помоћ на УКЦ Републике Српске. Лице Б.Ц. је подвргнуто испитивању на присуство алкохола, којом приликом је утвђено присуство 1,65 грама по килограму алкохола у организму - истакла је Милана Стојановић, потпаролка ЦЈБ Бањалука.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана