Стабилно здравствено стање малољетника из Шипова

ГС
Foto: Архива

БАЊАЛУКА - Шеснаестогодишњи Војин Ћућуз из Шипова примљен је у Ургентни центар УКЦ Републике Српске данас у 13.15 и пацијент је за сада стабилан

Здравствено стање шеснаестогодишњака из Шипова, који је пронађен у кањону ријеке Сокочнице, за сада је стабилно и у току је дијагностичка обрада, потврђено је Срни у Универзитетском клиничком центру Републике Српске.

"Збринут је и у току је дијагностичка  обрада, те су све прогнозе у вези с његовим здравственим стањем  преурањене", навели су из УКЦ РС за "Независне новине".

Подсјетимо, шеснаестогодишњак је данас око поднева пронађен у кањону ријеке Сокочнице.

Божана Вулин, портпарол Полицијске управе Мркоњић Град, истакла је да се ова полицијска управа захваљује свим мјештанима Шипова који су давањем корисних информација и учествовањем у протрази допринијели да малољетник буде пронађен.

Она је у изјави за "Независне новине“ прецизирала да је нестанак овог шеснаестогодишњака, Полицијској станици Шипово, пријављен јуче око 14.30.

"У потрагу су се одмах укључили припадници Полицијске станице Шипово, Полицијске станице Мркоњић Град, Јединице жандармерије Полицијске управе Мркоњић Град и Цивилне заштите, те многобројни мјештани Шипова. Потрага је настављена јутрос и хеликоптером МУП-а РС, те је шеснаестогодишњак пронађен око 12 часова у кањону ријеке Сокочнице", рекла је Вулинова

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана