Шта је испричала кћерка убијеног Добојлије о његовом животу

ГС
Шта је испричала кћерка убијеног Добојлије о његовом животу

Јуче се у Добоју догодио свиреп зличин, када је Сашу К. (46) убила жена А.К. (33) и њен љубавник Д.Л. (19) из Петрова.

Према првим сазнањима, они су планирали Сашино убиство те су све припремили до наситнијих детаља.

Злочин је откривен накаон што је кума брачног пара пријавила неколико сати касније да су они нестали из куће у којој је остало само четворо малољетне дјеце.

Детаљи убиства у Добоју

За Информер.рс огласила се кћерка убијеног Саше, која је одлучила да подијели детаље у које јавност није упућена, а тиче се њиховог живота и породичних односа.

– Мој отац је још прије 15 година отпочео ванбрачну заједницу с њом (гдје је добио још двоје дјеце) важно ми је нагласити у самом почетку да је познато да је мој отац био имућан и богат човјек и јасно је као дан да је она од самог поцетка с њим због тога с обзиром да је она прије њега живјела са самохраном мајком и 2 сестре у кући која није имала основне услове за живот… Све ове године су имали миран и нормалан живот, ово што се догодило све апсолутно све је шокирало јер на то се није могло ни да се наслути. Ја сам му дијете из првог брака али сам живјела са њима 5. година све послије тога сам их посјећивала за све што ја знам и што заправо сви знамо да до преваре ни са једне стране није било ни ријечи.. Све до прије 3 дана када је мој рођак ту његову жену видио испред једног локала са непознатим дечком како се љуби и позвао мог оца и рекао му то мој отац у то није на прву повјеровао. Не знам ста се ту догодило нико то не зна – прича Т.К. (22) и наставља:

– На шта сам ја дигла општу панику и дигла цијелу његову породицу да сазнамо нешто јер смо њега у том моменту звали није се јављао звали смо његову жену која се такође није јављала то су били први знаци да нешто није уреду Углавном сазнали смо из полиције да пронађено тијело припада мом оцу али у том моменту нам још није било јасно засто нам та зена ниста не јавља… – прича за Информер потресена кћерка.

САЈ на терену: Рониоци траже нож којим је убијен Добојлија (ВИДЕО)

Kако каже, није вјеровала да се то стварно десило, али ју је посјета породичној кући разувјерила.

–  Док из полиције нисмо сазнали да је једно лице ухапшено тј. дечко од 19. година наводно љубавник дотичне, а да је она у том момемту у бјекству. Ја као ја нисам могла да повјерујем у све то и кренула сам ка кући мог оца, и имала сам ста да видим и остала сам слеђена. Када сам дошла, сливала се свуда вода, а нико ми није отварао врата, неко је пре мог доласака уклањао трагове – објашњава кћерка и додаје да сумња да је мотив једна ствар:

– Један једини мотив свега је што је дотична имала и знала све о њему и о новцу и једини мотив за све ово је користољубље сто ће се и доказати, а њихове двије маљолетне кћерке су код њене сестре- закључила је кћерка.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана