Српски цариници у комбију пронашли скривене хијалуронске филере, фудбалске рукавице и чизме од крокодилске коже

Тањуг
Српски цариници у комбију пронашли скривене хијалуронске филере, фудбалске рукавице и чизме од крокодилске коже

БЕОГРАД - Цариници су открили комби пун непријавлјених хијалуронских филера, инјекција за неинвазивну липосукцију, прегршт фудбалских рукавица, па чак и два пара женских чизама од крокодилске коже, саопштила је Управа царина.

Кријумчаренје се, како се наводи, догодило прије неколико дана на граничном прелазу Батровци.

Случај је откривен када је на ред за редовну контролу на улазу у землју пристигао комби фијат скудо београдских регистарских ознака који је путнике превозио ка Београду из Лјублјане.

На питанје цариника да ли имају нешто да пријаве, возач и путници су рекли да немају ништа сем личних ствари, али је деталјна контрола комбија то убрзо демантовала.

Наиме, цариници су прегледом утврдили да се у заднјем делу возила, иза сједишта путника, налазе две кутије пуне непријавлјених препарата за естетске, козметичке захвате, попут хијалуронских филера и инјекција за неинвазивну липосукцију, као и једна путна торба препуна фудбалских рукавица.

Након тога, сви путници су замољени да изађу из возила, како била прегледана и унутрашњост кабине у којој се поред и иза возачевог седишта нашло и два пара женских чизмица ''Парис Теџас'' од крокодилске коже.

У кутијама које су откривене у задњем дијелу комбија налазило се 96 кутија хијалуронских филера ''Нувел цласиц'''', 40 кутија са ињекцијама за безболно уклањање масних наслага ''Аљуалyџ'', а у путној торби затечено је 48 пари фудбалских рукавица ''Селлес''.

Укупна вриједност робе откривене у прекршају процењена је на преко четири милиона динара, од чега је половина вредност непријављених хијалуронских филера.

Царински службеници су привремено одузели сву откривену робу до окончања прекршајног поступка који ће се водити против 37-годишњег возача.



 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана