Српска јутјуберка извршила самоубиство

B92
Foto: Youtube/printscreen

Позната јутјуберка Кристина Кика Ђукић (21) одузела је себи живот, преносе домаћи медији.

Информацију о смрти младе инфлуенсерке потврдила је и њена мајка Наташа Ђукић, објавом на Инстаграму.

"Са огромним болом вас обавештавам да је моја Кика јуче преминула. О датуму сахране ћу вас обавестити", написала је она.

Пријатељица Кристине Ђукић, инфлуенсерка Лаура Тешановић, такође је потврдила вијест да је њена пријатељица Кика преминула у сриједу, у вечерњим сатима.

"На нашу и вашу велику жалост морам да вас обавјестим да Кика више није са нама... Преминула је у сриједу у вечерњим сатима. Желим овим путем да изјавим саучешће њеној породици и свим људима који су је вољели и познавали... Волим те Кика заувијек рест ин пис", написала је она.

Од Кристине се опростио и инфлуенсер Милош Бајић, познатији као Милош ХД, који је открио да се сумња на самоубиство.

"Највише бих волио да ово и јесте глупа шала или пренк, али није. Ситуација је озбиљна и не могу свима да одговорим тренутно, сумња се на самоубиство, и не могу више ништа да пишем", написао је он. Кика Ђукић била је српска гејмерка и инфлуенсерка чији канал "К1КА" на Јутјубу тренутно прати око 700.000 пратилаца. Она је на тој платформи објавила посљедњи видео-снимак прије четири дана, а сада се испод тог снимка нижу коментари у вези са њеним одласком.

Кристина Ђукић је рођена 2000. године у Београду. У родном граду је завршила основну школу, а пошто није била одличан ђак и није имала довољно бодова да у првом кругу упише средњу школу коју је жељела, мајка ју је уписала у Средњу жељезничку школу.

Како је у једном видео-снимку испричала, први дан је умјесто у Жељезничку отишла у Електротехничку школу "Раде Кончар". Руководство школе је послије првог часа дошло до закључка да је нема ни на једном списку, те су је упутили у Жељезничку, која је удаљена двестотињак метара од те школе.

Уписана је у разред машиновођа, али се ту није дуго задржала него се пребацила у трговачку школу.

У истој исповијести је својим пратиоцима признала да су је сви испочетка знали као дјевојку која је промашила школу, а потом и по томе што је јутјуберка и гејмерка. Како је једном приликом рекла, била је одличан ђак, али је имала довољно времена да се посвети снимању клипова за Јутјуб.

Преко "Минецрафта" до најбрже растућег канала на Балкану, стоји у њеној биографији на Биографија.орг.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана