Србијанци крали новчанике у Бањалуци

Н.Т.
Србијанци крали новчанике у Бањалуци

БАЊАЛУКА - Три држављанина Србије Т. Р., Д. Р. и Д. А. из Панчева због сумње да су током априла иу марта украли више ночаника и мобилних телефона све у вриједности од око 2.500 КМ, саопштила је Полицијска управа Бањалука.

Наводи се да су осумњичени откривени након што је полицији 2. априла пријављено да је из једне трговинске радње украден новчаник.

- Полиција је након пријаве идентификовала Т.Р., Д.Р. и Д.А. из Панчева као починиоце крађе. редузимањем оперативних мјера и радњи, утврђено је да су наведена лица на подручју Бањалуке током мјесеца марта и априла текуће године починила још четири крађе. Мета напада су били новчаници и мобилни телефони. Материјална штета причињена овим кривичним дјелима износи око 2.500КМ-наводи се у саопштењу.

Додаје се да је код осумњичених пронађена и одузета одређена количина новца, као и мобилни телефон, а за које постоје основи сумње да потичу из наведених кривичних дјела.

- Одузети предмети ће бити враћени власницима,а  с обзиром да се ради о држављанима Србије, након завршене криминалистичке обраде, лица су предата Служби за послове са странцима, Теренски центар Бањалука.

О свему је обавјештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука-саопштила је полиција.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана