Смрт пјевачице и даље мистерија, њен отац ангажовао детективе

ГС
Смрт пјевачице и даље мистерија, њен отац ангажовао детективе

БИЈЕЉИНА, ДУБАИ - Мистерија смрти пјевачице Андријане Лазић, која је настрадала 10. јануара након пада са 24. спрата у Дубаију, и даље је тема о којој се прича.

Њена породица жели да сазна истину о трагедији, због чега је отац Небојша Лазић, иначе полицијски службеник, ангажовао приватну детективску агенцију која ће случај вратити на почетак и открити апсолутно све детаље у вези са смрћу његове мезимице.

То укључује опсежно истраживање од тренутка када је Андријана слетјела у Уједињене Арапске Емирате, преко мјеста гдје је излазила, с ким се виђала и на који начин је проводила вријеме на одмору. Како је пјевачицин отац изјавио, он планира одлазак у Дубаи како би сам учествовао у истрази.

"Породица не може да се помири са овом трагедијом. Сви се и даље питају да ли је могло другачије. Све им је сумњиво. Отац не жели ништа де препусти случају и зато је ангажовао агенцију која се бави баш оваквим случајевима. Небојша инсистира на томе да од првог до посљедњег дана добије све снимке куда му се кћерка кретала, а нарочито тежи да добије снимке из хотелу гдје је одсјела с другарицама. Неће имати мира док не утврди све чињенице. Пријатељи и даље долазе код породице, изјављују саучешће укућанима јер је та фамилија веома цијењена у том мјесту",  завршава саговорник "Курира", преносе Независне новине.

Подсјећања ради, Небојша није желио да у јавност износи детаље, већ је за медије открио само оно што не може да утиче на даљи ток истраге.

"Ја сам 10. јануара увече добио информацију. Она је 7. отишла и требало је да се врати 11. јануара. Мени су јавили ујутру, не знам шта се десило... Имам само полицијски извјештај који сам послао. Не знам, не знам... Ја сам чуо да је несрећни случај, пише да је с висине пала",  рекао је он.

Додао је да је његова насљедница имала велике планове за будућност.

"Договарала се о пјесмама, то је требало да изађе око српске Нове године. Људи за њу имају само ријечи хвале, нема коме она није помогла. Другарице које су биле с њом су спавале, кад су устале, нису знале шта се десило. Оне ништа нису видјеле, спавале су", рекао је он за "Републику" дан прије сахране кћерке, која је 19. јануара испраћена на вјечни починак у Велином Селу у Републици Српској.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана