“Ситроен“ ударио у зид куће, погинуо млади спортиста

Ј.Са.
Foto: Илустрација

ШИРОКИ БРИЈЕГ- Фудбалер Футсал клуба Херцеговина Миле Зеленика (27) из Широког Бријега погинуо је у саобраћајној несрећи након што се забио у зид куће, потврђено је "Гласу Српске".

Из Министарства унутрашњих послова Западно-херцеговачког кантона саопштили су да је до несреће дошло у у јутарњим часовима у Добричу код Широког Бријега.

– По примљеној пријави полицијски службеници су изашли на мјесто несреће гдје је дежурни љекар Дома здравља констатовао смрт М.З. из Широког Бријега – саопштено је из полиције.

Додају да су увиђајем ове саобраћајне несреће дошли до сазнања да је М. З., управљајући "ситроеном" изгубио контролу над воланом, те ударио у зид дворишта породичне куће.

- По комплетирању предмета Кантоналном тужилаштву ЗХК биће достављен извјештај о овој несрећи- навели су МУП-а ЖЗХ.

На „Фејзбук“ страници клуба Херцеговина потврдили су информацију да је погинуо њихов играч.

- Био си најпозитивнији члан овог колектива и овај клуб без тебе никада више неће бити исти. Покој вјечни даруј му Господине - објавили су на страници.

Према непотврђеним информацијама, током фудбалске каријере Зеленика је био члан и ХНК Крешево, а у играо је и за ХНК Чапљина. Футсал је почео играти 2018. године у Зрињском, а играо је још за МНК Сељак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана