Шиповљанка осумњичена да је украла златни сат и наруквицу вриједне 14.000 КМ

Небојша Томашевић
Шиповљанка осумњичена да је украла златни сат и наруквицу вриједне 14.000 КМ

БАЊАЛУКА - Милена Б. (35) из Шипова приведена је због сумње да је из стана у Бањалуци украла позлаћени сат и златну наруквицу вриједне 14.000 КМ, потврђено је “Гласу Српске”.

Њу су у сриједу ухапсили  припадници Полицијске станице Шипово, а службеници Полицијске управе Бањалука јуче су извршили криминалистичку обраду и на терет јој се ставља да је починила кривично дјело тешка крађа.

Како је саопштено из Полицијске управе Бањалука, наводећи иницијале, Шиповљанка је осумњичена да је између 7. фебруара од 20 часова и 8. фебруара до 8.30 часова  искористила непажњу оштећеног из његовог стана у Бањалуци узела сат и наруквицу.

 - Током криминалистичке обраде код М.Б. су пронађени и уз потврду привремено одузети предмети који се могу довести у везу са извршењем кривичног дјела. Они ће послужити као доказ у кривичном поступку - рекли су у ПУ Бањалука.

Додали су да је о свему обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио полицијским службеницима да се након комплетирања предмета Окружном јавном тужилаштву Бањалука достави извјештај о почињеном кривичном дјелу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана