Шиповљанин повријеђен у саобраћајној незгоди

Срна
Шиповљанин повријеђен у саобраћајној незгоди

МРКОЊИЋ ГРАД- Возач "пасата" М.Т. из Шипова повријеђен је када је изгубио контролу над возилом и слетио са пута у мјесту Чифлук, речено је Срни у Полицијској управи Мркоњић Град.

Портпарол Полицијске управе Мркоњић Град Божана Вулин рекла је да су код повријеђеног алкотестирањем утврђена 2,2 промила алкохола у крви, те да му је медицинска помоћ указана у Дому здравља Шипово, након чега је упућен у Универзитетски клинички центар Републике Српске у Бањалуци.

Вулинова је додала да се саобраћајна незгода догодила синоћ око 22.00 часова у општини Шипово, на регионалном путу Језеро-Купрес.

Увиђај су извршили припадници Полицијске станице Шипово.

У мјесту Граци код Мркоњић Града догодила се и саобраћајна незгода у којој није било повријеђених, а у којој је један од учесника возио са више од три промила алкохола у крви.

Вулинова је рекла да се синоћ у 22.40 часова на локалном путу догодила ова незгода у којој су учествовали аутомобил "пасат", којим је управљао Мркоњићанин Д.П, "голф", који је возио Мркоњићанин Ђ.С. и паркирани аутомобил "рено".

"Алкотестирањем возача код лица Ђ.С. утврђено је 3,05 промила алкохола у крви, након чега је лишен слободе", навела је Вулинова.

Она је додала да су увиђај извршили припадници Полицијске станице за безбједност саобраћаја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана