Шиповљанин повријеђен при паду са бицикла

Срна
Foto: Илустрација

ШИПОВО - Шиповљанин Б.Е. повријеђен је јуче када је управљајући бициклом са 2,70 г/кг алкохола у организму изгубио контролу и пао на коловоз због чега је упућен у Општу болницу Јајце.

Незгода се десила око 17 часова у улици Прве шиповачке бригаде у Шипову.

“У овој саобраћајној незгоди тјелесне повреде је задобио Б.Е. који се обратио у Дом здравља Шипово гдје му је указана медицинска помоћ, након чега је упућен на даље лијечење у Општу болницу Јајце. Увиђај су извршили полицијски службеници Полицијске станице Шипово, а алкотестирањем код Б.Е. је утврђено присуство алкохола у организму од 2,70 г/кг”, навели су из Полицијске управе Мркоњић Град.

Исти дан лакше је повријеђен и пјешак Д.П. из Мркоњић Града, када га је у Језеру ударио опел за чијим воланом је био Шиповљанин А.Р.

Незгода се догодила око 15 часова на регионалном путу Језеро-Шипово у мјесту Перућица.

“У овој саобраћајној незгоди лакше тјелесне повреде је задобио пјешак Д.П. којем је медицинска помоћ указана у Дому здравља Мркоњић Град. Увиђај су извршили полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Мркоњић Град. Рад на документовању саобраћајне незгоде је у току”, навели су из ове Управе.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана