Син заклао оца и мајку у селу код Свилајнца

Телеграф.рс
Син заклао оца и мајку у селу код Свилајнца

Свилајнац - Беживотна тијела Радована Лукића (73) и његове супруге Лепосаве (74) пронађена су у понедјељак увече у њиховој породичној кући у селу Луковиа код Свилајнца.

Њихов син Горан Лукић (50) је ухапшен, због сумње да је починио убиство.

Како “Телеграф” сазнаје, Горан Лукић је послије породичне свађе најприје за столом са неколико убода ножем усмртио оца, а онда отишао у двориште, гдје је истим ножем заклао мајку.

- Сјели су за сто да једу заједно. Дошло је до свађе између Горана и Радослава. Они су се често свађали, углавном око пића. Тада је Горан побеснео, почео да виче и ухватио нож са стола и напао оца. Мајка је изашла у двориште али ју је брзо стигао. Истим ножем је пресудио и њој. Када је завршио свој крвави пир изашао је на улицу испред куће и рекао комшиници: “Зови полицију, убио сам моје, зови, пријави да дођу” – причају комшије ове породице.

Информацију о томе да је полиција пронашла тијела несрећног пара потврдила је  портпаролка Полицијске управе у Јагодини Гордана Цветић.

Истражни судија Вишег суда у Јагодини Зоран Петровић изјавио је да постоји основана сумња да је Горан Лукић у породичној кући убио своје родитеље – оца Радослава и мајку Лепосаву

Петровић, који је присустовао увиђају, рекао је “да су они убијени ножем, а да је Горан послије злочина отишао код комшије и рекао му да је убио родитеља и да зове полицију”.

У овој породици и раније је било проблема.

Неколико пута је полиција налазила оружје у кући и интервенисала.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана