Седморица Љубињаца напали два полицајца

Н.Т.
Седморица Љубињаца напали два полицајца

ТРЕБИЊЕ - Седам Љубинаца напало је и повриједило двојицу полицајаца и том приликом једном је поломљена шака, потврђено је у полицији.

Како је саопштено из Полицијске управе Требиње све се десило 30. јула у Светосавској улици у Љубињу, а осумњичени нападачи су ухапшени и испитани.

Сазнајемо да су двојица нападaча браћа и да се све десило након што су полiцајци на улици затекли поменуту групу и тражили им документе. Тада је дошло до свађе и напада.

Из ПУ Tребиње је саопштено да су  Б.Ћ., Б.Ћ., Ж.П., Ђ.К., С.М. Д.К. и П.С. су напали двојицу полицијских службеника који су у том тренутку вршили службу обиласка. 

“На терену су затечени и одмах ухапшени Б.Ћ., Б.Ћ.,  док су остала лица идентификована као нападачи и оперативним радом на терену и они су пронађени. Сва лица су криминалистички обрађена и саслушана у својству осумњичених” рекли су у полицији.

Додали су да је Окружно јавно тужилаштво у Требињу догађај квалификовао као кривична дјела напад на службено лице у вршењу службене радње и тешка тјелесна повреда. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана