Сарајево: Туча и пуцњава између дјевојака

nezavisne.com
Сарајево: Туча и пуцњава између дјевојака

Сарајево - Пет особа је повријеђено у понедјељак навече у сарајевској улици Хамдије Крешевљаковића када је дошло до сукоба између двије групе особа, углавном дјевојака, након чега је дошло до пуцњаве, а кориштен је и нож.

Како сазнају Независне, до пуцњаве је дошло у згради "папагајка" у кафићу који се налази у приземљу зграде, те да је пуцала малољетна сестра Енисе Еминовић Л.Е, којој се тренутно у Кантоналном суду у Сарајеву суди због убиства невјенчаног супруга Смаје Хаџимусића. Због чега је дошло до туче и употребе оружја нисмо успјели сазнати.

Повријеђени су превезени у Клинички центар Универзитета у Сарајеву.

"На Клинику ургентне медицине примљено је пет особа. Пацијентица Л.Е. (17) примљена је с убодном раном у предјелу грудног коша и упућена је на Клинику за торакалну хирургију на лијечење. Пацијентица Д.К. (19) има прострелну рану на стражњици, због чега је упућена на Клинику за ортопедију и трауматологију. Пацијентица С.Џ. (19) има прострелну рану лијевог скочног зглоба и фрактуру поткољенице те је и она упућена на Клинику за ортопедију и трауматологију на лијечење. Пацијентица Х.А. (21) је примљена с убодном раном лијевог кољена те је након указане лијечничке помоћи пуштена на кућно лијечење. Пацијент Т.Ф. (22), једини мушкарац, има убодну рану лијеве наткољенице. Он је након указане помоћи пуштен кући", казала је портпарол КЦУС-а Муамера Шехић.

Тридесетогодишњак М.Е. ухапшен је на тргу Фра Грге Мартића, а код њега је пронађен и одузет пиштољ непознате марке с оквиром и два метка, пет пакетића марихуане и два мобилна телефона.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана