Сарајево: Непознат идентитет погинуле жене

Срна
Сарајево: Непознат идентитет погинуле жене

САРАЈЕВО - Идентитет жене која је погинула у сарајевском насељу Ковачићи још није утврђен, а возач "шкоде" након криминалистичке обраде пуштен је из притвора да се брани са слободе, навели су из Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево.

Старију жену, која приликом несреће није имала документе, јуче у 17.00 часова у Загребачкој улици ударио је аутомобил "шкода октавија" којим је управљала двадесетпетогодишњакиња из Сарајева Л.Ч.

Смрт жене констатовала је екипа Завода за хитну медицинску помоћ Кантона Сарајево, након чега је возилом "Покопа" превезена у просектуру Баре.

Увиђај на мјесту несреће обавили су дежурни тужилац сарајевског Кантоналног тужилаштва, припадници полиције, те овлаштени судски вјештаци машинске и саобраћајне струке, пренијели су федерални медији.

Према наредби тужиоца, жена која је управљала "шкодом" ухапшена је након несреће због сумње да је починила тешка кривична дјела против безбједности јавног саобраћаја, што је изазвало смрт једне особе, као и због угрожавања јавног саобраћаја из нехата.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана