Рођак напао баку и унука због земљишта

Ј. Са.
Рођак напао баку и унука због земљишта

НЕВЕСИЊЕ – Н. Л. из Невесиња ухапшен је због сумње да је у овој општини напао Д. Л, након што је пријетио њој и С. П, а терете га за кривична дјела угрожавање сигурности, тјелесна повреда, те недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

Након тога полиција је у његовој кући пронашла и одузела оружје.

Названично, Н. Л. је напао своје рођаке, баку и унука. Жену је гурнуо усљед чега је она пала и огребала се. Мотив напада је наводно власништво над земљиштем.

Из Полицијске управе Требиње саопштили су да је осумњичени ухапшен у сриједу неколико часова након напада.

-Полицијска станица Невесиње запримила је пријаву да је Н. Л. на локалном путу у мјесту Биоград код Невесиња, лицима  С. П. и Д. Л. упутио ријечи пријетње, што је код истих изазвао осјећај страха по тјелесни интегритет и узнемиреност, након чега је Н. Л.  напао Д. Л. при чему је иста задобила повреде у виду огуљотина у предјелу ноге, руке и шаке – саопштено је из полиције.

Додају да је полиција додатно обавила и претрес  куће и помоћних објеката Н. Л, те је том приликом пронађена  и привремено одузета  војна пушка, три припадајућа оквира, 67 комада метака, ловачка пушка са припадајућим оружним листом и 20 комада ловачких метака.

-О догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Требиње, који се изјаснио да се ради о наведеним кривичним дјелима. Наложио је да се предузму неопходне мјере и радње, а након комплетирања и документовања предмета против  Н.Л. достави извјештај – саопштено је из полиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана