Разбојници пресрели мостарско обезбјеђење и уз пријетњу пушкама отели новац

ГС
Разбојници пресрели мостарско обезбјеђење и уз пријетњу пушкама отели новац

МОСТАР - Мостарска полиција трага за разбојницима који су уз пријетњу аутоматским пушкама пресрели припаднике "Делта сецуритy" којима су, према пријави, отели новац и службене ствари.

Како наводе из МУП-а ХНК, разбојништво је пријављено јуче, а нападнути су док су се кретали на Бишћу пољу.

"У 10.40 сати ПУ Мостар је обавијештена да је над припадницима „Делта сецуритy“ извршено разбојништво. Одмах су на лице мјеста изашли припадници полиције који су на макадамском путу између трговине „Лигнум“ и ТЦ „ФИС“ затекли заштитаре", наводе из полиције.

Испричали су полицајцима да су ишли макадамским путем према продавници „Лигнум“  а из правца те продавнице  према њима је ишло возило „Лада Нива“ које их је ударило у браник.

"Према пријави, из возила излазе два НН маскирана лица наоружана аутоматским пушкама који им наређују да предају новац. У том тренутку , прилази им још једно возило из којег излазе два НН маскирана лица са аутоматским пушкама који им узимају новац и службене ствари и удаљавају се у непознатом правцу", наводи се у саопштењу.

О свему је упознат тужилац , Одјел крим. полиције те се предузимају потребне мјере и радње на проналаску и идентификацији извршиоца овог кривичног дјела преносе Независне.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана