Разбијене просторије СНС у Новом Саду

GS
Разбијене просторије СНС у Новом Саду

НОВИ САД - Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду саопштио је данас да су непознати починиоци разбијали просторије те странке у Булевару ослобођења у том граду.

У саопштењу се наводи да је индикативно то што су просторије разлупане "ноћ уочи одржавања насилних протеста у Београду", који су, како се наводи, организовани с "циљем рушења државног поретка" и "у циљу изазивања државног удара" и "рушења, па чак и ликвидација председника Републике Србије Александра Вучића".
    
"Ако сте мислили да ћете нас уплашити - нисте! Иза председника Александра Вучића и Српске напредне странке стоји више од два милиона грађана. Иза нас стоји народ. Народ не можете уплашити. Власт се не преузима на улици. Власт се осваја на изборима. Нема потребе да рушите, да мрзите, да се бавите вандализмом", поручили су новосадски напредњаци. 
    
Подсјетили су да је опозиција добила понуду и позвали их да изађу на референдум и провјере са ли ће ли грађани Србије подржати њихову политику.
    
Новосадски напредњаци тврде да је исте просторије већ "уништавао" син посланика Народног покрета Србије Борислава Новаковића, као и да су били на мети напада Радомира Лазовића и Добрице Веселиновића које су назвали "лажним еколозима".
    
У саопштењу се оцењује да је насиље једина политика оних који немају програм.
    
"Овако изгледа Ђиласова демократија. Разбијачки. Разбојнички. Вандалски. То је једино што имају и могу да понуде бирачима. Пошто се стварне демократије и народног изјашњавања плаше и од њега беже као ђаво од крста, једино што им преостаје јесте да шире мржњу и насиље", каже се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана