"Рамбо" ухапшен у шуми изнад Ораховице

ГС
"Рамбо" ухапшен у шуми изнад Ораховице

ЗЕНИЦА - Емсада Валентића званог "Рамбо" ухапсила је јутрос зеничка полиција у шуми изнад Ораховице, а терете га да је прије три дана у том мјесту оштетио врата на братовој кући, гађао полицију цријепом и разним предметима те им пријетио сјекиром, а потом скочио кроз прозор и побјегао припадницима Специјалне полицијске јединице МУП-а ЗДК.

Како је "Независним новинама" потврђено из МУП-а ЗДК осумњчени је ухапшен јутрос у шуми у 11.15 часова.

Због Рамбовог хапшења било је опсадно стање у селу, а мјештанима није било свједно јер се ради о изузетно опасној особи склоној насиљу. Рамбо је био побјегао у шуму и ту су га данима и тражиле полицијске екипе што је резултирало данашњим хапшењем.

Након што је Валентић оштетио врата свога брата попео се у поткровље своје куће а по доласку полицијских службеника станице Немила, опирао се тако што је гађао полицију и пријетио сјекиром. Наводно су припадници Специјалне полицијске јединице МУП-а ЗДК када су упали у кућу употријебили и сузавац, али је Рамбо искочио кроз прозор и побјегао полицији.

Он је познат полицији по насилном понашању, а није ни први пута да се од полиције крио у шуми. Раније су га теретили због угрожавања сигурности у мјесту Ораховица када је наводно наг до паса пријетио С.В. и њеном сину и тако изазвао узнемирење грађана у том мјесту.

Колико је Валентић опасна особа говори чињеница и да је осуђиван за силовање малољетнице, а тај монструозни чин се десио 7. августа 2007. године.

Повезани текст: https://www.glassrpske.com/lat/novosti/region/unicef-suspendovao-angazman-sa-rambom-amadeusom-nakon-optuzbi-za-seksualno-uznemiravanje/460114?fbclid=IwAR0Z6NAvuFlZucxrRzLL7Fd8CPOKZg_0TKN0gXskjbZ6NifSWrx__fcet2c

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана