Радник тешко повријеђен приликом одвоза смећа у Требињу

ГС
Радник тешко повријеђен приликом одвоза смећа у Требињу

ТРЕБИЊЕ - У саобраћајној незгоди која се још у прошлу сриједу десила у требињском насељу Виногради тешко је повријеђен радник требињског комуналног предузећа док је радио на пословима одвоза смећа, сазнаје АТВ.

У незгоди је учествовао камион за одвоз смећа, детаљи овога немилог догађаја још нису познати. Са тешким повредама радник С.Р. је примљен у требињску Болницу а онда хеликоптером пребачен у УКЦ.

АТВ незванично сазнаје да су колеге позвале хитну помоћ а онда се удаљили са мјеста незгоде прије доласка полиције.

-Полицијска станица за безбједност саобраћаја Требиње је 18. септембра 2024. године, око 11,20 часова, запримила пријаву да се догодила саобраћајна незгода у којој је учествовало специјално возило за одвоз отпада у власништву „Комунално” а.д. Требиње. У саобраћајној незгоди лице иницијала С.Р. је задобило тешке тјелесне повреде - одговорено је АТВ-у из ПУ Требиње.

О запримљеној пријави обавијештено је Окружно јавно тужилаштво у Требињу које је овластило полицијске службенике да изврше увиђај на лицу мјеста.

-Полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Требиње ће Окружном јавном тужилаштву у Требињу доставити Извјештај о предузетим мјерама и радњама након чега ће поступајући тужилац налагати даље мјере и радње - стоји у одговору из ПУ Требиње.

Директор предузећа „Комунално”а.д. Требиње Милан Мандрапа у телефонском разговору је рекао да се нада да ће повријеђени радник бити добро и да ће се тек тада огласити.

О степену повреда са којима је С.Р. примљен у требињску Болницу из ове установе нису жељели одговорити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана