Радник погинуо на градилишту

Аваз
Foto: Илустрација

САРАЈЕВО- Јутрос око 10 сати, на градилишту стамбене зграде у Улици Босанских шехида дошло је до несреће, када је П. Д. (51) из Бихаћа пао са градилишта и задобио тешке тјелесне повреде, од којих је касније преминуо. Информацију је за "Радио Бихаћ" потврдила и Инес Зулић, замјеница портпарола МУП-а УСК.

Пријава Дома здравља Бихаћ

- Дана 20.06. 2024.г. око 10 сати, Полицијска станица Бихаћ је запримила пријаву Дома здравља Бихаћ да је, усљед извођења грађевинских радова на стамбеној згради у Улици Босанских шехида Град Бихаћ, дошло до пада с висине мушког лица, иницијала П. Д. из Бихаћа. Он је усљед пада задобио тешке тјелесне озљеде и том приликом смртно страдао.

На лице мјеста је упућена патрола полиције Полицијске станице Бихаћ, која је потврдила тачност пријаве и обезбиједила лице мјеста овог догађаја, до доласка саме увиђајне екипе. На лице мјеста је изашла увиђајна екипа, састављена од дежурног истражитеља Одсјека крим-полиције Полицијске станице Бихаћ и дежурног тужиоца Кантоналног тужилаштва УСК.

Проводе се мјере и радње

По овом догађају се проводе и друге службене мјере и радње. Истрага је у току, под самим директним надзором поступајућег тужиоца кантоналног тужилаштва УСК - изјавила је, поводом овог догађаја, Инес Зулић, замјеница портпарола МУП-а УСК.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана