Радник Градске управе у Бањалуци вријеђао полицајца, па ухапшен

Небојша Томашевић
Радник Градске управе у Бањалуци вријеђао полицајца, па ухапшен

БАЊАЛУКА - Радник бањалучке Градске управе Зоран Ђ. ухапшен је због сумње да је након паркирања аутомобила на службени паркинг Полицијске станице Обилићево одбио да га препаркира вријеђајући полицајца, потврђено је „Гласу Српске“.

- Након што је паркирао аутомобил, пришао му је полицајац и рекао да он ту не може да стане јер је то службени паркинг. Зоран Ђ.  му је тада одбрусио: „Нећеш ти мени говорити гдје ћу да паркирам, бало један“ - рекао је извор близак истрази.

Из Полицијске управе Бањалука, наводећи иницијале, истакли су да Зорана Ђ. терете за ометање државних органа, привредних друштава и других правних лица у вршењу јавних функција.

- Осумњичени је на службени паркинг Полицијске станице Бањалука Обилићево, паркирао „шкоду“. Полицијски службеник је упознао наведено лице да је  паркинг само за службена возила Министарства унутрашњих послова Републике Српске на шта  је он упутио увредљиве ријечи полицијском службенику. На законито наређење да престане са нарушавањем јавног реда и мира  се оглушио, након чега је лишен слободе. У току је рад по наведеном предмету-саопштили су из ПУ Бањалука не откривајући друге детаље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана