Радник „Дрине“ осумњичен да је претукао одборника СО Сребреница

Анита Јанковић Речевић
Радник „Дрине“ осумњичен да је претукао одборника СО Сребреница

СРЕБРЕНИЦА - Одборник СНСД-а Скупштини општине Сребреница Бојан Јосиповић претучен је синоћ у мјесту Брежани, а за напад је, сазнаје „Глас Српске“ осумњичен Милан С, радник националног парка "Дрина".

Функционер сребреничког СНСД-а и начелник ове општине Младен Грујичић за "Глас Српске"  каже да је Јосиповића претукао Милан С. и да то није први пут.

Наиме, Јосиповић је кратко вријеме обављао функцију директора Националног парка "Дрина" и тада је, према Грујичићевим ријечима, раскинуо уговоре свим радницима који су се водили  на платном списку ,а који нису долазли на посао.

-Међу њима је био и Милан С., који је Јосиповића и прије неколико мјесеци физички напао - појаснио је Грујичић.

Додао је да  Милан С. Јосповића синоћ сачекао у шумарку, попријечио му пут аутом и напао га.

- Ударао га је кроз прозор аутомобила и нанио му тешке повреде лица, након чега је Јосиповић медицински збринут у Дому здравља Сребреница, а потом пребачен у Болницу Зворник. Након што прикупи сву потребну докумеантацију поднијеће кривичну пројаву против Милана С.- казао је Грујичић и додао да је Милана С. нови директор Националног парка "Дрина" поново вратио на првобитно радно мјесто.

У Полицијској управи Зворник медијима су, наводећи инцијале осумњиченог и жртве рекли да им је синоћ око 20.45 часова Јосиповић пријавио да је нападнут од стране М. С. из Сребренице.

Полиција је изашла на терен и дошла до сазнања да је М.С. прво упућивао пријетње Б. Ј., а да га је затим и физички напао и нанио му повреде.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина који је наложио да се против М. С. достави извјештај због сумње да је починио кривична дјела угрожавање сигурности и тјелесна повреда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана