Радник "Чистоће" погинуо у центру Бањалуке

ГС
Радник "Чистоће" погинуо у центру Бањалуке

БАЊАЛУКА - Радник бањалучког предузећа "Чистоћа" Ранко Милошевић (58) из Бањалуке погинуо је у судару у центру града, а Војо Чивчић (27), возач аутомобила који је учествовао у несрећи се удаљио, али је касније пронађен и ухапшен, саопштено је из Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Саобраћајна несрећа догодила се 54 минута послије поноћи у Улици краља Петра Првог Карађорђевића, у непосредној близини некадашње Фабрике дувана, пише Срна.

Тужилаштво наводи да су у саобраћајној незгоди учествовали цистерна за прање улица и аутомобил "опел корса" којим је управљао Војо Чивчић (27) из Бањалуке.

-Чивчић се потом удаљио са мјеста гдје се догодила незгода, али је ефикасним радом полиције пронађен и ухапшен - наводе у тужилаштву.

Увиђај је обавио дежурни тужилац Окружној јавног тужилашва Бањалука заједно са припадницима Полицијске станице за безбједност саобраћаја Бањалука.

Тужилац је издао налог да се предузму све истражне радње као и вјештачења на утврђивању околности ове незгоде, а наређена је и обдукција тијела погинулог која ће бити обављена у Завоиду за судску медицину Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана